| Temps de preparació | 4 hores |
| Temps de cocció | 25 minuts |
| Temps de repòs | 2 hores |
| Racions |
|
Ingredients
- 25 gr Llevadura fresca
- 60 gr Oli d'oliva verge extra
- 300 g gr Farina de força
- 300 gr Farina
- 1 cullerada petita Sal
- 350 gr Aigua
- 1/2 cullerada Sal d'escames
Ingredients
|
|
Passos
- Posem al got el llevat, el sucre i 20 g d'oli (per ara, només 20g). Programem 1 minut, velocitat 2.
- Afegim les farines, la sal i l'aigua. Programem 4 minuts, got tancat, velocitat espiga. Deixem reposar la massa en el got 1 o 2 hores.
- Preparem una safata de forn cobrint-la amb paper de forn i posant sobre el paper 20 g d'oli d'oliva, ben estès. Estirem la massa sobre el paper ajudant-nos amb els dits. La deixem reposar 30 minuts més.
- Posem sobre la massa la sal en escames i després els tomaquets cherry, la ceba talladal fina, les olives... Finalment hi posem l'orenga i un bon raig d'oli.
- Amb el forn precalentat a 220º, coure la massa 10 minuts i després 20-25 minuts a 200º.
Notas de la receta

Deixa un comentari