Imprimir recepta
Focaccia
Temps de preparació 4 hores
Temps de cocció 25 minuts
Temps de repòs 2 hores
Racions
Ingredients
Temps de preparació 4 hores
Temps de cocció 25 minuts
Temps de repòs 2 hores
Racions
Ingredients
Passos
  1. Posem al got el llevat, el sucre i 20 g d'oli (per ara, només 20g). Programem 1 minut, velocitat 2.
  2. Afegim les farines, la sal i l'aigua. Programem 4 minuts, got tancat, velocitat espiga. Deixem reposar la massa en el got 1 o 2 hores.
  3. Preparem una safata de forn cobrint-la amb paper de forn i posant sobre el paper 20 g d'oli d'oliva, ben estès. Estirem la massa sobre el paper ajudant-nos amb els dits. La deixem reposar 30 minuts més.
  4. Posem sobre la massa la sal en escames i després els tomaquets cherry, la ceba talladal fina, les olives... Finalment hi posem l'orenga i un bon raig d'oli.
  5. Amb el forn precalentat a 220º, coure la massa 10 minuts i després 20-25 minuts a 200º.
Notas de la receta