| Temps de preparació | 55 minuts |
| Racions |
persones
|
Ingredients
- 250 gr Xocolata fondant Trossejada
- 160 gr Mantega
- 4 Ou
- 200 gr Sucre
- 200 gr Farina
- 100 gr Nou Pelades i picades
- 2 cullerades Sucre glacé
Ingredients
|
|
Passos
- Preescalfar el forn a 200º
- En un cassó, es fon al bany maria la xocolata trossejada amb la mantega. Barrejar bé, retirar i deixar referdar.
- En un bol, es baten els ous i s'incorporen a la xocolata. S'afegeix el sucre i es barregen amb unes varetes. I després, la farina. Quan estigui tot ben barrejat, sumar-hi les nous.
- Posar en una safata rectangular paper de forn i abocar-hi la barreja preparda. Coure 30 minuts (aprox.) a 180º.
- Deixar-ho refredar i desemotllar-ho. Finalment, empolsar sucre glacé per sobre.
Deixa un comentari