Imprimir recepta
Crema catalana (TMX)
Plat Postre
Temps de preparació 20 minuts
Racions
persones
Ingredients
Plat Postre
Temps de preparació 20 minuts
Racions
persones
Ingredients
Passos
  1. Es posa la papallona a les ganivetes. S'aboca en el vas la llet, els rovells, el sucre i la maizena. Es barreja programant 15 s a velocitat 3 1/2.
  2. S'afegeix la pell de llimona i la canyella i es programa 11 min/90º/vel 2.
  3. Es programa 2 min més a la mateixa velocitat, sense temperatura. Si té escuma, es torna a programar 2 min/90 ºC/vel 2.
  4. S'aboca en cassoletes de fang i es deixa temperar un mínim de 20 min.
  5. S'empolsa amb sucre i es crema amb un bufador o un cremador especial. Es pot gratinar al forn uns minuts fins que el sucre es converteixi en caramel.