| Temps de preparació | 40 minuts |
| Racions |
persones
|
Ingredients
- 750 gr Col
- 40 gr Oli d'oliva
- 2-3 Dent d'all
- 150 gr Gall d'indi a daus
- 100 gr Aigua
- 1/2 cullerada Sal
- 500 gr Patata tallades a daus petits
Ingredients
|
|
Passos
- Trossejar la meitat de la col 10 seg/vel 4,5. Reservar en un bol i trossejar l'altra meitat. (Si es volen els trossos de col més grans 8 seg/vel4)
- Posar l'oli al vas i programar 3 min/varoma/vel 1.
- Incorporar els alls i programar 3 seg/ vel 8. Amb la llengua de bat, baixar les restes d'all.
- Afegir al vas el daus de gall d'indi o bacon i programar 5 min/varoma/vel. 1. (opcional)
- Afegir-hi la col, l'aigua i la sal. Programar 5 min/varoma/vel. 1.
- Afegir-hi les patates i programar 20-25 min/varoma/vel 1.
Notas de la receta
Es pot afegir daus de bacon fregits per sobre el trinxat quan es serveix el plat.
Deixa un comentari