Imprimir recepta
Trinxat (TMX)
Cuina Catalana
Temps de preparació 40 minuts
Racions
persones
Ingredients
Cuina Catalana
Temps de preparació 40 minuts
Racions
persones
Ingredients
Passos
  1. Trossejar la meitat de la col 10 seg/vel 4,5. Reservar en un bol i trossejar l'altra meitat. (Si es volen els trossos de col més grans 8 seg/vel4)
  2. Posar l'oli al vas i programar 3 min/varoma/vel 1.
  3. Incorporar els alls i programar 3 seg/ vel 8. Amb la llengua de bat, baixar les restes d'all.
  4. Afegir al vas el daus de gall d'indi o bacon i programar 5 min/varoma/vel. 1. (opcional)
  5. Afegir-hi la col, l'aigua i la sal. Programar 5 min/varoma/vel. 1.
  6. Afegir-hi les patates i programar 20-25 min/varoma/vel 1.
Notas de la receta

Es pot afegir daus de bacon fregits per sobre el trinxat quan es serveix el plat.