| Temps de preparació | 2 hores |
| Temps de cocció | 40 min |
| Temps de repòs | 2 hores |
| Racions |
persones
|
Ingredients
- 4 ous Grans (L)
- 2 gots pastanaga
- 2 gots Farina
- 1 sobre llevat (en pols)
- 1/2 got oli de girasol
- 1 got Sucre
- 1 cullerada Canyella (opcional)
- 1 cullerada bicarbonat (opcional)
- 1 pessic Sal
Ingredients
|
|
Passos
- Batre amb unes varetes els ous, el sucre i l'oli.
- Barrejar la pastanaga ratllada, la farina, el llevat, la canyella, el bicarbonat i el pessic de sal.
- Barrejar-ho tot amb les varetes i posar-ho en un motlle mitjà.
- Preescalfar el forn a 200° i coure a 180° durant 30-40 min fins que estigui cuit.
Deixa un comentari