Pastís de pastanaga
Racions
Temps de preparació
8
persones
2
hores
Temps de cocció
Temps de repòs
40
min
2
hores
Racions
Temps de preparació
8
persones
2
hores
Temps de cocció
Temps de repòs
40
min
2
hores
Ingredients
4
ous
Grans (L)
2
gots
pastanaga
2
gots
Farina
1
sobre
llevat
(en pols)
1/2
got
oli de girasol
1
got
Sucre
1
cullerada
Canyella
(opcional)
1
cullerada
bicarbonat
(opcional)
1
pessic
Sal
Passos
Batre amb unes varetes els ous, el sucre i l’oli.
Barrejar la pastanaga ratllada, la farina, el llevat, la canyella, el bicarbonat i el pessic de sal.
Barrejar-ho tot amb les varetes i posar-ho en un motlle mitjà.
Preescalfar el forn a 200° i coure a 180° durant 30-40 min fins que estigui cuit.