| Temps de preparació | 5 min |
| Temps de cocció | 30 min |
| Racions |
persones
|
Ingredients
- 50 g formatge parmesà
- 1 Ceba
- 1 carabassó
- 20 g oli oliva
- 250 g arròs
- 140 g cervessa
- 500 g caldo de verdures
Ingredients
|
|
Passos
- Posar el carabassó i la ceba tallats i trossejar 10 min a velocitat 4,5.
- Sofregir 10 min a velocitat 2 i 120°.
- Incorporar l'arròs i programar 3 minuts a varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
- Afegir la cervessa i sense cubilet programar 5 minuts a varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
- Afegir el clado de verdures molt calent (millor si s'afegeix tres vegades cada tres minuts). Programar 8 minuts a 100°, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
- Programar 5 minuts més (o més si és necessari) a 100°, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
- Afegir el formatge ratllat (dues cullerades grans) i barrejar 2 minuts a velocitat 1 i gir invers.
- Servir immediatament.
Deixa un comentari