| Racions |
persones
|
Ingredients
- 1 Pasta brise
- 200 gr Formatge ratllat (1 bossa de 4 formatges)
- 3-4 Ou
- 1 brick petit Nata per cuinar
Farcit bacon
- 1 Pot Olives negres
- 250 gr Bacon a daus
- 1 Ceba
Ingredients
Farcit bacon
|
|
Passos
- Es fa una primera cocció de la pasta brise segons les indicacions del fabricant. (Amb el forn precalentat, 20 minuts 180 graus només baix)
- En un bol es desfà la nata per cuinar, el formatge i els ous.
- Quan estigui ben barregat posar-hi la resta d'ingredients (daus de pernil dolç o gall d'indi, olives, xampinyons, tonyina, puerro, ceba, pebrots o bacon previament fergits...) Afegir-hi una mica d'espècies a sobre.
- Posar la barreja a la pasta brise i cuinar-lo al forn (només baix) a 180/200 graus durant 20 min (aprox.). Després 10 minuts més (dalt i baix).
Notas de la receta
Es més bo menjar-ho d'un dia per l'altre.
Deixa un comentari