| Temps de preparació | 10 minuts |
| Temps de cocció | 30 minuts |
| Racions |
persones
|
Ingredients
- 250 gr Aigua
- 400 gr Mongeta verda rodona
- 35 gr Oli d'oliva
- 1/2 dent All
- 200 gr Tomàquets xerry a meitats
- 1 cullerada petita Orenga
- 2 pessics Sal
- 1/2 cullerada Sucre
- 2 pessics Pebre negre
Ingredients
|
|
Passos
- Posem en el vas l'aigua i la cistella en posició, posem dins les mongetes verdes i programem 20 minunts a temperatura Varoma i velocitat 2.
- Retirem la cistella amb les mongetes. Buidem i assequem el vas.
- Posem en el vas l'oli i l'all. Trossegem 5 segons a velocitat 5. Seguidament sofregim 4 minuts a 120º de temperatura i velocitat 1.
- Afegim les mongetes cuites, els tomaquets xerry, l'orenga, la sal, el sucre i el pebre, i sense posar el cubilete, saltegem 3 minuts a temperatura Varoma amb gir invers i velocitat cullera.
Deixa un comentari