Salsa pesto amb TMX Imprimir recepta Salsa pesto amb TMX Temps de preparació 20 min Racions persones Ingredients 80 g alfàbrega (albahaca)150 ml olis30 g Pinyons (torrats)1-2 dents d'all60-80 g formatge parmesà1 polsim Sal Temps de preparació 20 min Racions persones Ingredients 80 g alfàbrega (albahaca)150 ml olis30 g Pinyons (torrats)1-2 dents d'all60-80 g formatge parmesà1 polsim Sal Passos Torrar els pinyons (es pot fer a la paella a foc fort). Vigilar que va molt ràpid Triturar el formatge parmesà Afegir al vas de la TMX tots els ingredients a velocitat prograssiva de 5-8 durant 30 segons. 2 de novembre de 2024 A Salsa, Thermomix ← Entrada anterior Entrada següent → Deixa un comentari Cancel·la les respostesL'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Comentari * Nom * Correu electrònic * Lloc web
Deixa un comentari