Passos
- Es crema una cullerada de sucre a la flamera.
- Mentre es refreda el sucre cremat, es barregen els ous, la llet i el sucre amb la batedora durant 1 minut.
- Es tira la barreja anterior a la flamera i es posa a coure al bany maria uns 20 minuts amb la flamera tapada. (Abans de posar-lo al bany maria, l'aigua ha de bullir).
- Amb la TMX, amb 700 g d'aigua al bol, es posa la flamera al recipient varoma i es cou al vapor 40 min/Varoma/vel1.
- Comprobar amb un escuradents llarg que el flam estigui fet: Si l'escuradents no surt net, programar 5-10 minuts més/Varoma/vel1.
Notas de la receta
Si es vol fer flam de cafè o xocolata, es posa una cullerada de cafè soluble o cola-cao amb la llet, abans de passar-ho per la batedora.
S'aconsella deixar-ho reposar 1 hora abans de posar-ho a la nevera i 12 hores a la nevera abans de servir-lo.
Deixa un comentari