Racions
35-40panellets
Racions
35-40panellets
Ingredients
Massa de panellets
Tipologia de panellets
Passos
Massa de panellets
  1. Bullir la patata o fer-la al forn.
  2. Barrejar tots els ingredients fins formar una bola-massa i deixar-la a la nevera 24 h.
Panellets de nutela (amb 1/4 part de la massa)
  1. Barrejar la massa i la nutella i fer un xurro.
  2. Moldre el sucre fins obtenir sucre glacé.
  3. Tallar trossets, fer boletes i posar el sucre glacé per sobre.
Panellets de cacao
  1. Barrejar la massa i el cacao i fer un xurro.
  2. Tallar trossets , fer boletes i fer un forat a la part superior.
  3. Quan el panellet estigui fred, posar-hi xocolata i deixar-la refredar.
Panellets de cafè
  1. Barrejar la massa i el cafè i fer un xurro.
  2. Tallar trossets i fer boletes. Posar un gra de cafè per sobre.
Panellets de pinyons
  1. Amb la massa mare fer un xurro, tallar trossets i fer boletes.
  2. Batre un ou i “pringar-se” les mans amb l’ou batut.
  3. En un bol gran posar els pinyons i agafar-ne uns quants amb la ma fer bola amb els pinyons.
Cocció
  1. Precalentar forn a 250 graus.
  2. Coure els panellets posant-los a la segona altura de dalt, a 200 graus dalt i baix entre 5-10 minuts.